Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

LEKKER BUITEN

Stopzetten gebruik Stints

Leiden, 21 september 2018

Donderdagochtend 20 september 2018 heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar (Stint) van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. We zijn enorm geschokt door dit tragische ongeluk en ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. Hierover is nog niks bekend gemaakt. Wat we op dit moment wel weten is dat de elektrische bolderkar, die betrokken is geweest bij het ongeluk, van het merk Stint is. Wij rijden met elektrische bolderkarren van dezelfde leverancier.

De veiligheid van onze kinderen en medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarnaast willen we graag acteren op de zorgen die bij onze ouders leven. Wij begrijpen deze zorg volkomen. We hebben dan ook besloten om voorlopig uit voorzorg niet meer te rijden met de Stints.

Het belang van jouw mening

Wonderland Kinderopvang streeft naar de best mogelijke dienstverlening aan jou en jouw kind. Je mag erop vertrouwen dat je kind in goede handen is bij Wonderland. Het kan zijn dat je waardevolle ideeën hebt voor onze opvang. Wanneer je een suggestie hebt, vragen wij je om dit via het ideeën en suggesties formulier aan te geven.

Het kan zijn dat je onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wanneer dit zich voordoet willen wij je vragen om dit met ons te bespreken. Dit kan ons helpen om waar nodig ons beleid of onze werkwijze aan te scherpen.

Indien je een opmerking hebt over de opvang en je komt er met de betrokken locatie niet uit verwijzen wij je naar de klachtenprocedure.