Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Nieuws - Wonderland Vondellaan KDV

27 september 2019 - Gisteravond organiseerden Wonderland Kinderopvang en Kinderopvang Pinkeltjesland een inspirerende avond voor haar pedagogisch medewerkers, ouders en enkele relaties. Gastspreker Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog) vertelde alles over de ontwikkeling van het zelfbeeld van een kind.

Meer dan 300 mensen luisterden aandachtig naar hem in theater De Muze in Noordwijk. Pont nam hun mee in de wereld van kinderen. Hij vertelde dat de manier waarop ouders, pedagogisch medewerkers en andere volwassenen reageren op het gedrag van kinderen, van grote invloed is op het ontwikkelen van een al dan niet positief zelfbeeld.

Ouders en pedagogisch medewerkers hebben een belangrijke rol als opvoeder voor het kind. Onze pedagogisch medewerkers vervullen deze iedere dag met passie om de kinderen zoveel mogelijk ervaringen te laten opdoen.

Wonderland Kinderopvang heeft kinderopvanglocaties in Leiden, Hillegom en Haarlem en Pinkeltjesland heeft locaties in Noordwijk.

 

26 september 2019 - Wonderland Kinderopvang gaat uitbreiden en opent 3 februari 2020 haar nieuwe locatie BSO Wonderland Tetterode in Overveen (Haarlem). Deze locatie biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en zal gevestigd worden in het Tetterode Sportcomplex. Wonderland krijgt een aparte ruimte in het sportcomplex waardoor er een nauwe samenwerking is met de diverse sporten. Hierdoor is een sport gemakkelijk te combineren met de BSO!

12 juni 2019 - Op zondag 23 juni vindt van 12.00 tot 19.00 uur het goede doelen event 'Zweten & Eten' plaats in de Keukenhof in Lisse. Toegang voor bezoekers is gratis. het is een leuk foodtruck- en Run-bike-Run festival. Alles staat in het teken om de jeugd met beperkte financiële mogelijkheden te helpen om aan sport en cultuur mee te doen. Naar verwachting zullen er 525 sporters meedoen en hoopt de organisatie ruim 2.000 bezoekers te trekken.

De muziek en diverse foodtrucks zullen ervoor zorgen dat het de bezoekers aan niets zal ontbreken. Dit jaar vind het spektakel plaats op het grote parkeerterrein bij de hoofdingang van het Keukenhof. Een prachtige locatie om Wonderland te presenteren aan de bevolking van Lisse en, d.m.v. een financiële bijdrage, een maatschappelijke bijdrage te leveren.

zweten en eten

Komt allen naar ons zomerfeest met als thema ‘Disney’ op zaterdag 13 juli van 10.00 tot 13.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd.

We hebben leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hopelijk tot de 13e bij Wonderland Kinderopvang, Vondellaan 35 B te Leiden.

zomerfeest leiden 2019

jaarlijks corpus kidsrun 20 mei 2019Leiden, 20 mei 2019 - Op zondag 19 mei vond de jaarlijkse Corpus Kidsrun (2,1 km) door de binnenstad van Leiden plaats. Dit is een onderdeel van de marathon in Leiden.

Ook dit jaar heeft Wonderland Kinderopvang Leiden meegelopen samen met 16 enthousiaste kinderen die bij Wonderland op de BSO zitten en 10 ouders.

Wonderland kinderopvang rent hier ieder jaar aan mee en biedt, voorafgaand aan de Kidsrun, drie weken lang trainingsdagen aan voor de kinderen, onder BSO tijd op de locatie Wonderland BSO Sport&Spel.

Wij zijn super trots op alle kinderen die deel hebben genomen aan de kidsrun.

Hillegom, 27 maart 2019 - Vandaag opende Fred van Trigt, wethouder Jeugd, WMO, Sport, Gezondheid, Onderwijs (huisvesting), Kunst en Cultuur en Accomodatiebeleid van de gemeente Hillegom officieel de nieuwe kinderopvanglocatie Wonderland Maasdamlaan. De locatie was al vanaf 4 maart al geopend, maar vandaag vond het officiele openingsfeest plaats.

Opening Wonderland Maasdamlaan wethouder Fred van Trigt 6
Wethouder Van Trigt plante een perenboom in het bijzijn van André Hogervorst van Sophia Scholen, Richard Waterman, bestuurder Wonderland Kinderopvang, Paula Bernsen, directeur van Wonderland Kinderopvang, Annemieke van der Vaart, manager kinderopvang Wonderland Kinderopvang, de kinderen van locatie Wonderland Maasdamlaan en kinderen uit de kleuterklas van basisschool de Leerwinkel.

De perenboom staat symbool voor de verdere groei in de samenwerking tussen Wonderland Kinderopvang en Sophia Scholen. De basisscholen de Jozefschool/de Leerwinkel uit Hillegom maken onder andere deel uit van Sophia Scholen. Onlangs zijn zij gestart met een samenwerking voor de start van de bouw van een nieuw integraal kindcentrum (IKC), dat medio 2021 aan de Vossenlaan in Hillegom wordt geopend. Wonderland Maasdamlaan biedt ruimte voor kinderdagverblijfgroepen en één buitenschoolse opvang groep. Deze locatie biedt ouders en kinderen nu al de mogelijkheid voor een opstapje naar de doorgaande leerlijn van 0 tot 13 jaar dat het nieuwe IKC straks biedt, waarin opvang en onderwijs goed op elkaar zijn afgestemd. De kinderen die op de locatie Wonderland Maasdamlaan starten kunnen in de toekomst overstappen naar het IKC, daarmee kan de doorgaande leerlijn in samenwerking met het onderwijs voor hen al in 2019 beginnen.

Na de officiële opening konden de kinderen deelnemen aan workshops Muziek en Tuimeljudo. De muziekworkshop werd gegeven door Hillegomse muziekschool en tuimeljudo werd verzorgd door sportcentrum Kenamju uit Haarlem en een gymdocent van basisschool de Leerwinkel uit Hillegom.

De nieuwe locatie Wonderland Maasdamlaan is gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamlaan tegenover de basisschool De Leerwinkel in de buurt Meer en Dorp (wijk Centrum). Wonderland Maasdamlaan heeft een huiselijke uitstraling, is gevestigd op de begane grond en iedere groepsruimte grenst aan een buitenruimte. Meer informatie over Wonderland Maasdamlaan.

 

Opening Wonderland Maasdamlaan VLNR Fred van Trigt Annemieke van der Vaart Andre Hogervorst en Paula Bernsen 4