Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ONBEZORGD SPELEN

Hillegom, 12 februari 2018 - Kinderdagverblijf Wonderland Stationsweg in Hillegom start 22 maart met het aanbieden van peuterdanslessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de eigen gymstudio onder professionele begeleiding van Balletschool Martha de Rijk. Op donderdag 8 maart is er een proefles van 10 tot 10.30 uur om te kijken of jouw kind het leuk vindt.
Peuters van Wonderland Stationsweg kunnen in acht lessen op vrolijke en speelse wijze kennismaken met dans. Na de succesvolle 1e serie peuterdanslessen start de 2e serie lessen op de donderdag van 10 tot 10.30 uur. Data zijn: 22 & 29 maart, 5,12,19 & 26 april, 17 & 24 mei. Deze lessen zijn de kinderen die op ons kinderdagverblijf verblijven.

 

Poster A3 Hillegom peuterdans maart 2018

 

Wonderland heeft een samenwerking met de balletschool Martha de Rijk, omdat we beiden een positieve bijdrage willen leveren aan de motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen.
Al vanaf jonge leeftijd kan dans deze ontwikkeling bij een kind stimuleren.

Interesse? Bekijk de poster en schrijf je peuter voor donderdag 1 maart in via . Voor acht lessen betaal je € 50,-.

Wonderland Kinderopvang is een vertrouwd adres voor kinderopvang van 0-12 jaar en heeft naast het kinderdagverblijf op de Stationsweg 25 ook diverse buitenschoolse opvanglocaties in Hillegom. Met een omgeving waar plezier, ervaring & ontwikkeling, vertrouwen voor het kind centraal staat. Wonderland heeft ook kinderopvang locaties in Leiden en Haarlem.

Poster A3 Hillegom peuterdans maart 2018