Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

ONBEZORGD SPELEN

Nieuws

Onze overblijfkrachten (TSO medewerkers) worden door ons in het zonnetje gezet! Want dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan...

 

Nationale Overblijfdag 2017 Wonderland 2

 

 

Nationale Overblijfdag 2017 Wonderland

 

Dames bedankt voor jullie inzet!

Namens alle kinderen en het team van Wonderland Kinderopvang.

 

 

Van 10 tot en met 15 april 2017 is de Week van het Jonge Kind. Dit jaar is het thema Ieder kind is welkom! Diversiteit en Inclusie. Het openingscongres vindt plaats op 7 april in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind. En heeft als doel aandacht vragen voor de eerste jaren van het kind en laten zien wat er mogelijk is voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Ook Wonderland Kinderopvang wil de best mogelijke start in het leven van het kind geven en daarom sponsoren wij graag de Week van het Jonge Kind. Wij bieden een goede basis voor later. Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag de wereld ontdekken. In de eerste jaren ontwikkelt een kind zich in hoog tempo. Het is belangrijk dat kinderen volop de ruimte krijgen en uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen. Bij Wonderland staat het aanbieden van verschillende ervaringen voor het kind centraal.

week van het jonge kind


Wil je meer weten over de Week van het Jonge Kind? Ga dan naar week van het jonge kind.
Op de website van de Week van het Jonge Kind staat ook een vermelding van Wonderland Kinderopvang: partners van de week van het jonge kind

 

Afgelopen vrijdag was de Grande finale van de Sterkste Schakel verkiezing waar Wonderland voor genomineerd was.

Helaas hebben wij de Sterkste Schakel Trofee niet mogen winnen, maar Wonderland Kinderopvang heeft wel een mooie 3e plaats behaald voor de beste website. We zijn trots dat wij als 3e van de 65 genomineerde zijn geworden.

Meer info over de winnaars

Wonderland Kinderopvang 3e beste website

Wonderland team met webdesigner Hanneke Verberne van IMW

Leiden, 15 februari 2017

Morskring opening 15feb2017Vandaag hebben Jan Diebels, directeur van basisschool de Morskring en Paula Bernsen, directeur van Wonderland Kinderopvang feestelijk de nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang ‘Wonderland Morskring’ geopend. Deze ruimte voor buitensschoolse opvang is gevestigd in basisschool de Morskring in Leiden.

De kinderen en ouders kregen van Wonderland een goochelshow van de schoolgoochelaar John Negenkerken aangeboden en in de ruimte van de buitenschoolse opvang waren activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

De directie van Wonderland Kinderopvang onthulde de cadeaus voor de kinderen, waarmee ze buiten op het schoolplein kunnen spelen. Deze officiële feestelijke opening is het startsein voor de nog intensievere samenwerking tussen basisschool de Morskring en Wonderland Kinderopvang.

De ruimte van de buitenschoolse opvang ligt direct aan het speelplein van basisschool de Morskring en biedt ruimte voor kinderen van basisschool de Morskring en van meerdere scholen in Leiden. Het aangeboden materiaal en het activiteitenprogramma zijn afgestemd op de behoefte en ontwikkelingsfase van het kind.

 
20170215 115940 sm

Wonderland Kinderopvang heeft meerdere bestaande buitenschoolse opvang locaties in Leiden, zoals Wonderland Vondellaan, Wonderland de Speeltuin, Wonderland Sport&Spel en Wonderland Anne Frank. De zwemBSO van Wonderland biedt kinderen de mogelijkheid om in de tijd dat zij bij Wonderland verblijven hun zwemdiploma’s te halen.
Met Wonderland Sport&Spel kunnen kinderen onder professionele begeleiding sporten tijdens BSO tijd. Een combinatie van verschillende locaties is mogelijk.

Ouders kunnen kiezen uit verschillende opvangpakketten en op de website staat een kostencalculator voor Wonderland Morskring waar de nettokosten eenvoudig te berekenen zijn.
20170202 WonderlandKinderopvang nominatie sterkste schakel 2017 Wonderland is genomineerd voor “De Sterkste Schakel Trofee 2017”. Een ondernemersprijs in de regio Rijnland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. Een hele eer en uiteraard een groot compliment voor al onze medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor de kinderen en ouders.

Donderdag 2 februari waren de speeddate rondes met de genomineerden en hebben wij een presentatie aan de jury gegeven. Wij hebben de 3e plaats behaald voor de beste jurypresentatie en de website van Wonderland Kinderopvang behoort tot de 10 genomineerde beste websites. Hier zijn wij erg blij mee!

Lees verder over de nominatie en het verdere verloop van het traject.

Op 5 februari 2017 was in het programma LifestyleXperience op RTL4 een item over Wonderland Kinderopvang en de Stichting Sint Bavo. Het item is opgenomen bij ‘Wonderland Bavo’ , de nieuwe buitenschoolse opvang van Wonderland in de Bavoschool in Haarlem. Wonderland heeft een samenwerking met de Bavoschool, die onder de Stichting Sint Bavo valt.

- Zaterdag 11 februari 2017 om 15.10 uur bij RTL5 (herhaling)
- Via de website RTL-XL terug te kijken