nov 25, 2020 | Blog

Even voorstellen: Paula Bernsen

door Paula Bernsen

Wie smelt er niet voor de glimlach van een kind? Zo begon mijn sollicitatiebrief bij Wonderland Kinderopvang. Inmiddels is het 15 jaar later en werk ik nog steeds met passie in de kinderopvang. In die jaren kwamen er verschillende functies voorbij, maar steeds bij dezelfde organisatie.

Wonderland Kinderopvang Directeur Paula 300x300 1

In mijn periode als pedagogisch medewerker ontdekte ik wat ik belangrijk vind in de beleving van de kinderen op de opvang. Vanaf januari 2016 heb ik de eer om directeur te zijn van Wonderland. Wonderland biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar en heeft in totaal 30 verschillende locaties in Nederland. Wij maken deel uit van Babilou Family. Dit is een groep van organisaties die zich dagelijks in 12 landen vol enthousiasme inzet om de beste kinderopvang aan te bieden.  

Ondek samen jouw avontuur

“Ondek samen jouw avontuur” is onze slogan. Dit geldt voor de kinderen, maar uiteraard ook voor de medewerkers. Bij Wonderland maken we samen van elke dag een ontdekkingstocht, jouw avontuur. Wij geven je de ruimte om nieuwe ervaringen op te doen. De ‘bouwstenen’ voor jouw unieke bouwwerk. Bij ons mag je jezelf ontdekken en ontwikkelen. Als kind, als ouder, als medewerker. Samen met Wonderland wordt elke ontdekking een ervaring, waardoor je groeit en je ontwikkelt: we zijn op avontuur. Bij Wonderland zijn wij dagelijks bezig met het begeleiden van ‘onze’ kinderen. We willen hen het beste meegeven. In een veilige omgeving, met uitdagingen. Door zelf ervaringen op te doen. En spelenderwijs te ontdekken en samen te spelen met andere kinderen. We helpen hen opgroeien en zichzelf ontwikkelen. Daar ligt onze kracht en dat is onze ambitie. Medewerkers krijgen de ruimte voor eigen initiatieven. Ze worden gestimuleerd om te blijven ontdekken en hun talenten in te zetten. Wij bieden de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Samen groeien we. Ik zet mij samen met alle medewerkers iedere dag in voor de kwaliteit waar wij voor staan.

Samen met mijn man Robin en vier kinderen Pepijn, Flore, Imme en Abel vorm ik een vrolijk en energiek gezin.

Hieronder vind je een aantal van mijn blogs.

 

Trots!

Trots!

23 februari 2021 - In de afgelopen periode van de 2e lockdown zaten basisscholen flink klem. Leerkrachten moeten online lesgeven, lespakketten...

Lees meer

Meer relevante artikelen

Trots!

Trots!

23 februari 2021 - In de afgelopen periode van de 2e lockdown zaten basisscholen flink klem. Leerkrachten moeten online lesgeven, lespakketten...

Lees meer

Gun je kind de beste ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan.
Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.