Facebook Wonderland Groep  Instagram Wonderland Groep  YouTube Wonderland Groep  Linkedin Wonderland Groep

Mijn Wonderland

VERWONDERING

Ik ben Wendy van Egmond, locatiemanager van Wonderland kinderdagverblijf Stationsweg in Hillegom. Mijn tien jaar ervaring op de groep en mijn opleiding pedagogiek kan ik goed gebruiken in deze functie. Pedagogische kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij het welbevinden, ‘plezier hebben’, een belangrijk aandachtspunt is voor kinderen. Want vanuit plezier kan je verder ontwikkelen.

Ieder kind in uniek en wil gezien worden. Bij Wonderland zien wij de kinderen en geven wij de aandacht die het kind vraagt. Wij werken volgens ons pedagogisch beleidsplan, hierdoor begeleiden wij de kinderen optimaal in hun eigen ontwikkeling.

 

Team KDV Wonderland Stationsweg


Mijn team bestaat uit allemaal enthousiaste, passievolle en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij geven de kinderen het vertrouwde Wonderland gevoel. Voor ouders hebben zij een luisterend oor. Door de positieve en actieve houding van de medewerkers bestaat er een prettige, open sfeer. Onze kinderen, ouders en medewerkers lopen graag bij ons naar binnen.

Wonderland kinderopvang Hillegom KDV team groep 2019