Wonderland Vakantieopvang

voor je kind van 4 tot 12 jaar

Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Vakantie bij wonderland

Vakantie bij Wonderland is ook echt vakantie. Het is dan tijd om extra leuke dingen te doen. Bij de BSO doen we dan vaak grotere activiteiten, zoals koken en uitgebreide spellen spelen. En we gaan eropuit naar een museum, het bos, een speelparadijs of het strand. Soms reizen we met de trein. Voor veel kinderen is dat een hele belevenis.

Ook in de schoolvakanties is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang. Uiteraard met dezelfde professionele en enthousiaste begeleiding als in de schoolweken. De meeste BSO-locaties zijn geopend tussen 7.30 uur en 18.30 uur. Soms is de BSO tijdens de vakantie op een andere locatie. Je kind speelt dan samen met kinderen van een andere groep. 

De openingstijden in de vakanties kunnen per locatie afwijken. Kijk op de locatiepagina voor de juiste informatie.

Kom kijken bij Wonderland

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.