Wonderland Tussenschoolse opvang(TSO)

voor je kind van 4 tot 12 jaar

Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Opvang tussen de middag

Voor verschillende scholen verzorgen wij de opvang tussen de middag. We noemen dit tussenschoolse opvang (TSO). Wij zorgen dat de overblijf gezellig verloopt. En dat je kind rustig zijn brood kan opeten. Daarna doen we meestal een leuke activiteit of we gaan buiten spelen op het plein. Een ervaren pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens het overblijven. Dat gebeurt altijd op de school zelf. Per locatie is er een coördinator die de TSO regelt en het aanspreekpunt voor de ouders is.

Tussenschoolse opvang lijkt qua vorm op buitenschoolse opvang, maar valt onder de onderwijswet. Daarom kom je voor TSO niet in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag. De school van je kind ontvangt voor het organiseren van de TSO een budget van de overheid. Naast dit budget is er meestal ook een overblijftarief dat de ouder moet betalen. Dat tarief stelt de school vast.

Meer informatie over de locaties waar wij TSO verzorgen, inschrijven en de tarieven vind je op de locatiepagina.

Kom kijken bij Wonderland

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.