Opvangpakketten Buitenschoolse opvang

voor je kind van 4 tot 12 jaar

Blob 13422 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Welke vorm van kinderopvang je ook nodig hebt, we doen er alles aan om je kind zich bij ons thuis te laten voelen. 

Blob 13446 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29
I vorm zacht blauw

Vanuit een veilige en vertrouwde basis verkent hij/zij bij Wonderland stapje voor stapje de wereld. We stimuleren je kind op zijn of haar weg naar zelfstandigheid. En zo ontdekt hij zichzelf, anderen en zijn omgeving. Groeien, ontdekken en jezelf ontwikkelen gaan hand in hand. Onder deskundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

BSO die bij jou past

Bij Wonderland kies je zelf het BSO-opvangpakket met het aantal weken dat past bij jouw ritme. Ook kun je aangeven of je gebruik wil maken van vakantieopvang. 

Let op: Het aanbod kan per locaties verschillen. Kijk op de pagina van jouw locatie voor de juiste informatie.

V vorm geel
O vorm turquoise

Onze reguliere BSO-opvangpakketten

Bij Wonderland hebben wij 4 reguliere BSO-opvangpakketten

display none
BSO 52-weken-pakket standaard

Wonderland heeft meerdere BSO-locaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter, uitstraling en groepssamenstelling. Dit maakt dat je een opvanglocatie kunt kiezen die goed bij je kind en bij jou past.

Tijdens de periode op Wonderland maakt je kind een grote ontwikkeling door, van een kleuter tot en een 12-jarige. Om steeds af te stemmen welke locatie het best bij je kind past, nodigt Wonderland de kinderen af en toe uit om een middag te gaan kijken op een andere Wonderland locatie. Het is ook mogelijk om de opvang op verschillende locaties te combineren. Meer hierover vind je op de locatiepagina’s van de BSO. Ook kun je kiezen welk opvangpakket of opvanggroep het beste past. Zo is er bijvoorbeeld de keuze voor een groep met leeftijdsgenootjes (horizontale opvang) of juist met kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar (verticale opvang).

BSO 52-weken-pakket basis

Bij dit opvangpakket heb je 52 weken opvang voor je kind, gedurende de schoolgaande weken en vakantieweken. Eventuele extra uren opvang kun je tegen betaling regelen. Handig voor bijvoorbeeld schoolvrije studiedagen. En voor incidentele extra opvangdagen. Op basis van beschikbaarheid.

I vorm turquoise
display none
BSO schoolweken-pakket

Kies je voor het schoolweken-pakket dan kies je voor buitenschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken. De opvang tijdens de schoolvakanties organiseer je op een andere manier. Wel is het mogelijk om incidenteel extra opvang af te nemen.

Vakantieweken-pakket

Met dit opvangpakket regel je de opvang voor je kind gedurende de 12 vakantieweken. Wanneer je een keer gebruik wilt maken van opvang tijdens de schoolweken dan kun je dit op incidentele basis afnemen. Bij het vaststellen van de vakantieweken gaan wij uit van de door de overheid vastgestelde schoolvakanties. De schoolvrije dagen buiten de schoolvakanties om en incidentele extra opvangdagen (in school- en vakantieweken) kunnen worden afgenomen tegen extra betaling en op basis van beschikbaarheid. De openingstijden kunnen per BSO iets afwijken, afhankelijk van de regio en de wensen van de ouders.

I vorm geel

Let op: De BSO’s in Baarn hebben momenteel nog andere BSO-pakketten en andere voorwaarden. Bijvoorbeeld een 52-weken-pakket heeft daar 14 extra aantal opvang tegoed uren. Hier is ook een 48-weken-pakket mogelijk.

V vorm geel
Blob 13451 lilian fotografie wonderland kinderopvang brandingshoot website fotoshoot 2020 08 29

Meer opvangmogelijkheden 

Naast de reguliere BSO-pakketten zijn er nog meer opvangmogelijkheden voor je schoolgaande kind bij de BSO. Die kunnen per locatie verschillen. Kijk daarom voor de juiste informatie op de locatiepagina.

V vorm geel

De verschillende mogelijkheden op een rijtje:

display none
Voorschoolse opvang (VSO)

Opvang voordat school begint. Handig als je ’s morgens vroeg op pas moet bijvoorbeeld. Je kind is vanaf 7.30 uur bij Wonderland welkom en wordt door ons op tijd naar school gebracht.

Tussenschoolse opvang (TSO)

Wonderland verzorgt op sommige locaties in de middagpauze van school de TSO. Inschrijving en betaling verloopt via de scholen.

Verlengde opvang (BSO vroege middag opvang)

Voor als je kind op een vaste dag eerder vrij is van school, bijvoorbeeld op vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur. Dit wordt enkel op de BSO’s in Hillegom nog aangeboden.

SportBSO

In Hillegom, Leiden en Baarn mogelijk.

I vorm turquoise
display none
BuitenBSO

Uitsluitend in Noordwijk mogelijjk.

PaardrijBSO

Uitsluitend in Baarn mogelijk.

ZwemBSO

De Wonderland ZwemBSO ontlast jou terwijl je kind eenmaal per week leert zwemmen en zijn/haar zwemdiploma haalt. Gezellig samen met andere kinderen van Wonderland. Zo blijft er voor jou en je kind meer tijd over om samen iets leuks te doen op je vrije dag.
Wij bieden zwemBSO aan in Baarn, Breukelen, Hillegom, Leiden en Overveen.
Het aantal zwemlessen, de locatie, de zwemdagen, te behalen diploma’s, de inschrijving en betaling is per ZwemBSO verschillend. Kijk op de pagina ZwemBSO voor alle informatie

I vorm geel

Combinatie van BSO’s is mogelijk! Sommige BSO’s uit dezelfde plaats kan je combineren.
Voor je kind betekent dat extra plezier in zijn/haar vrije tijd!

V vorm geel

Meer informatie over de algemene voorwaarden en de aanvullende algemene voorwaarden opvangpakketten vind je hier

Kom een kijkje nemen!

Wij denken graag met je mee over je opvangwensen en we nodigen je uit om Wonderland en onze kwaliteiten zelf te ervaren. Wij vinden het belangrijk om je kind en jou een goede start te geven bij onze kinderopvang. Daarom bieden wij je graag een kennismaking en rondleiding op een locatie aan. Kom dus gerust langs om sfeer te proeven en al je vragen stellen.